Sitemiz
Toplam: 82844
IP: 107.20.120.65
3 EYLÜL KURTULUŞ GÜNÜ KEŞKEK İKRAMI VE KATILIM BELGESİ TÖRENİ

Güneyliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği , Belediye Başkanlığı işbirliği ile son yıllarda gelenek haline getirdiği uygulamalardan olarak bu yılda Güney ilçemizin geleneksel yemeği olan Keşkek ikramı Eski Hükümet Konağı önündeki Kültür Parkta yapıldı.

Kültür Parkta Güneyliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Belediye Başkanlığı işbirliği ile verilen Kurtuluş günü Keşkek ikramına ;

İlçemiz Kaymakamı, Belediye Başkanımız, İlçe Protokolüne dahil Daire Amirleri, Kurtuluş Günü törenlerine katılmak üzere İlçemize Gelen Milletvekillerimiz, Belediye Başkanları, Parti Yöneticileri, Misafirler, Sporcu gençler,Belediye Zeybek ekibi, Sanatçılar ve İlçe Halkı katıldı.

Yemekten sonra; Etkinlikler için İlçemize gelen Ressam ve Sanatçılara Katılım Belgeleri ve Plaketleri, İlçe Kaymakamı, Belediye Başkanımız İlçe Protokolüne dahil daire amirleri ve Törenlere katılmak üzere gelen Milletvekillerimiz, Misafirler ve davetliler tarafından takdim edildi.

Böylelikle; 8 .Güney Bağcılık ,Kültür ve Sanat Festivali İle İlçemizin Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 91.Yıl Dönümü Törenleri Planlandığı doğrultuda günün mana ve önemine yakışır bir şekilde kutlandı.