Sitemiz
Toplam: 97012
IP: 54.198.41.76
Vakfımıza Burs Bağışında Bulunan Üyemizin Mesajı
Vakfımıza Burs Bağışında Bulunan Kimya Yüksek Mühendisi Ercan Koldemir Üyemizin Mesajı

Güney Sosyal ve Kültürel Kalkınma Vakfı Başkanlığına,

Vakfımıza, kuruluşundan beri maddi olanaklarımın elverdiği ölçüde katkıda bulunup destek vermeye çalışıyorum.

Geçen hafta postadan, Sayın Mahir Gökoğlan tarafından gönderilmiş bir çalışma dosyası aldım.

Dosya içeriğinde, ÖĞRENCİ BURSLARI ile ilgili özellikle yapmakta olduğum bağışın makbuzu, harcama detayları açık ve net şekilde belirtilmekte idi.

Vakfımızın hesaplarının bu derece net, açık ve düzenli olması beni ayrıca memnun etti, gururlandırdı.

Ayrıca, ERKEK evlatlarımıza burs verilmesine hiçbir itirazım olamaz ama tesadüfen benim iki güzide KIZ evladımıza burs yardımı yapıyor olmam beni ayrıca mutlu etti.

Ülkemizin daha aydınlık  bir geleceği için Erkek evlatlarımızla eşdeğer koşullar altında tüm Kız evlatlarımızın da

Mutlaka eğitim olanağına kavuşturulması gereğine inancımı ifade etmek istedim.

Gönderdiğim ilave bağış ile halen sırada bekleyen 2 evladımıza daha burs verilmesini rica ederim.

Vakfı fiilen yöneterek, ayakta tutan Başta Başkanımız olmak üzere, emeği geçen vakıf görevlilerine ve bağışlarıyla destek veren  Tüm Kardeşlerime, Hemşehrilerime saygılarımı sunuyorum.

Ercan Koldemir
Kimya Yüksek Mühendisi